Almost 1.618: En resa till vacker hud, hållbart

Almost 1.618: En resa till vacker hud, hållbart

På Cosmetigo tror vi på kraften i naturliga ingredienser och miljövänliga produkter för att ge näring åt och skydda din hud. Därför är vi glada att presentera Almost 1.618:s produkter, en utvald samling av hudvårdsprodukter från Ungern som stämmer överens med vår filosofi om hållbar skönhet. Från forskning och utveckling till produktion och förpackning gör Almost 1.618 teamet allt i deras ULTRAGREEN certifierade lab.

 

Denna samling innehåller produkter som är gjorda med naturliga ingredienser och fri från skadliga kemikalier som parabener och sulfater. Produkterna är också producerade utan djurförsök och är veganvänliga, vilket gör det lätt för dig att göra en positiv inverkan på både din hud och miljön.

 

I denna samling hittar du allt du behöver för att uppgradera din hudvårdsrutin och främja hälsosam, strålande hud. Oavsett om du söker en mild exfolierande serum, en närande ansiktskräm eller en tonad solskydd, hittar du det här.

Alla produkter från Almost 1.618 är helt fantastiska men vi vill gärna påpeka att Argirelin + Tripeptid serumet är även en prisbelönt produkt (Marie Claire Hungary Beauty Awards 2021).

 

Så varför inte ta ett steg mot hållbar skönhet idag och unna dig (och planeten) några Almost 1.618-produkter från vår butik? Vi är säkra på att du kommer att älska de naturliga, närande produkterna och den positiva inverkan de kommer att ha på din hud.

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.