Ansiktsvårdsprodukter medvetet utvecklade efter din huds behov - Mandulina

Ansiktsvårdsprodukter medvetet utvecklade efter din huds behov - Mandulina

Mandulina har tillverkat utmärkta hudvårdsprodukter för de vanligaste hudproblemen (akne, rosacea, anti-aging) sedan 2020.

Med hjälp av forskningsstödda, innovativa ingredienser, strävar Mandulina efter att återställa hudens hälsa och skönhet.

Mandulinas produkter är veganska och fria från konstgjorda färger, syntetiska dofter, alkohol, parabener, SLS, petroleumderivat, palmolja och skadliga ingredienser för huden.

 

FORMULERAD FÖR HUDTYPER

Varje hud är unik, men den kan samtidigt delas in i grupper. Formler är beredda på ett sådant sätt att med Mandulina kosmetika får din hud alla viktiga aktiva ingredienser och den mest nödvändiga vården för din hudtyp.

 

HUDPROBLEMFOKUS

Korrekt hudvård hemma är nyckeln till att behandla hudproblem. De studerar ingående de typiska symtomen på individuella hudproblem och försöker hitta de bästa, forskningsstödda aktiva ingredienserna så att din hud kan återfå sin hälsa och skönhet.

 

INNOVATIVT, HÖGT INNEHÅLL AV AKTIVA ÄMNEN

Tidigare var privilegiet med professionell kosmetika endast det höga innehållet av aktiva ingredienser. Men varför ska du klara dig utan detta i din hudvård hemma?! Mandulina är övertygad om att varaktiga resultat endast kan uppnås med regelbunden användning av högkvalitativa kosmetika, för vilka lämpligt innehåll av aktiv ingrediens är nyckeln. Därför hittar du hos Mandulina inte plånboks- utan hudvänliga lösningar, som du kan lita på på lång sikt.

 

SYNERGIER (NATURLIGA EXTRAKTER + KONSTGIVNA AKTIVA INGREDIENSER)

Det finns utmärkta och pålitliga aktiva ingredienser både artificiellt framställda och naturliga extrakt. Det faktum att något är av naturligt ursprung gör det inte tillförlitligt. Samtidigt är hänsyn och utredning väsentligt i varje ärende. På Mandulina ser man till att ingredienserna synergistiskt stödjer och stärker varandras effekter, för att uppnå bästa effekt.

 

FÖREBYGGANDE (SOLSKYDD + LIVSSTIL)

Som kosmetikatillverkare tror Mandulina på vikten av att också syssla med förebyggande arbete. Daglig hudvård är bara en del av hudskyddet. Det är viktigt att stödja vår kropp från insidan med en hälsosam livsstil. Det är viktigt att uppmärksamma den skadliga effekten av överdriven UV-strålning på huden och hälsan.

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.