Herbsgarden - Få fram det bästa ur dig själv genom naturens kraft

Herbsgarden - Få fram det bästa ur dig själv genom naturens kraft

Both Tímea

'Naturen skapar bara perfektion.
Var naturlig, för det är så du är perfekt!'

 

 

Varumärket Herbsgarden lanserades av Tímea Both 2015, och hon har varit utvecklare och ägare till produkterna sedan dess. Tímea förverkligade sin gamla dröm genom att skapa denna produktlinje. 

Hon tycker att vår huds åldrande är en naturlig process, men vi kan göra mycket för att fördröja symtomen med rätt kost, träning, vätskekonsumtion och användning av kosmetika som bygger upp hudens yta.

Tímea anser att en kvalitetsprodukt endast kan tillverkas av kvalitetsråvaror. Hon tror också att örter har förtjänat sin plats även inom modern skönhetsvård. Hon skapar för er, moderna kvinnor som ser skönheten i naturen.

Minst 90 % av råvarorna i alla Herbsgardens produkter kommer från naturen. Det är därför de är färgglada, väldoftande och rika på aktiva ingredienser. Alla produkter är näring för din hud. Hudvård med Herbsgarden naturkosmetik gör din vardag glad!

De söker ständigt efter den bästa kvaliteten, främst ungerska råvaror, eftersom deras mål är att uppfylla kraven för den strängaste BDIH-certifieringen i Europa. Herbsgarden produkterna innehåller redan enbart naturliga material och andelen ekologiska ingredienser är också mycket hög.

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.