PHI - En sund balans mellan naturlig skönhetsvård som bevarar traditionella värderingar och moderna trender

PHI - En sund balans mellan naturlig skönhetsvård som bevarar traditionella värderingar och moderna trender

Phi anses vara det vackraste numret i universum. Varför? Allt som det mänskliga ögat ser som vackert är baserat på talet phi. Phi är inget annat än det gyllene snittet själv, det vill säga förhållandet till 1. Det dyker upp runt om i naturen och konsten och skapar en balans mellan symmetri och asymmetri. Phi är 1.618... naturens mest grundläggande byggsten. De rumsliga egenskaperna hos växter, djur och till och med människor visar Phi-förhållandet med kuslig noggrannhet.
Och vi människor är alla tvåbenta mästerverk av naturen och det gyllene snittet. Phi symboliserar att bakom kaoset råder ordning i världen, och människan söker undermedvetet förhållanden nära naturen, eftersom vi själva är naturens skapelser. Phi kosmetika bygger på naturlig skönhet och harmoni, vilket skapar en balans mellan människa och natur.
 
På PHI arbetar 6 helt olika kvinnor i ett team i exceptionell harmoni. Här går traditioner, fytoterapi, kemiteknisk expertis, kreativitet och design hand i hand med de senaste innovationerna. PHI produkter är födda ur denna harmoni, som är individuellt utvecklade och tillverkade i egen regi i Ungern, med ett högt innehåll av aktiva ingredienser. I det professionella teamet arbetar en bioingenjör, en kemiingenjör, en naturläkare-fytoterapeut och en hudläkare tillsammans på varje formel, så att den får bästa möjliga effekt ur alla synvinklar.
De strävar medvetet efter att arbeta med råvaror av högsta kvalitet. Detta gäller både ingredienserna, aktiva ingredienserna och förpackningen. De vill skapa en sund balans mellan naturlig skönhetsvård som bevarar traditionella värderingar och moderna trender.
Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.