Tillsammans för en grönare framtid

Tillsammans för en grönare framtid

Vi är engagerade i att arbeta mot en mer miljövänlig framtid på flera sätt:

Urval av produkter: Vi väljer noggrant vår kosmetiksamling och prioriterar varumärken och produkter som följer miljövänliga metoder. Detta innebär att vi väljer produkter som använder hållbara ingredienser, minskar avfall och är fria från djurtester.

Miljövänlig förpackning: Vi minimerar avfall från förpackningar genom att välja varumärken som använder återvinningsbara eller nedbrytbara material. Dessutom uppmuntrar vi våra kunder att återvinna och återanvända sina förpackningar.

Minskning av koldioxidavtryck: Vi är dedikerade till att minska vårt koldioxidavtryck genom att optimera vår leveranskedja och logistik. Detta inkluderar effektiv transport, minimering av energiförbrukning och stöd till initiativ för koldioxidutjämning.

Genom att konsekvent följa dessa strategier strävar vi efter att skapa en grönare framtid för vår planet och uppmanar er, våra kunder, att följa med oss och göra en positiv inverkan.

Genom att stötta vår mission bidrar du till en mer hållbar framtid och främjar etiska metoder inom skönhetsindustrin. Stötta oss på denna resa och bli belönad.

 

Läs mer här.

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.