Vår julklappsguide

Vår julklappsguide

Det här är säsongen att gnistra och glänsa, och vad är bättre sätt att sprida glädje än genom att skänka skönhetens magi? Denna semesterperiod har Cosmetigo samlat ett bländande urval av skönhets- och hudvårdsprodukter, perfekta för att skämma bort dina nära och kära. Vår guide för skönhetspresenter passar alla smaker och plånböcker. Låt det festliga skönhetsfirandet börja!

För hudvårdsentusiasten:
Hibiskusset för aknebenägen hud (peeling, toner och kräm): Förhöj deras hudvårdsrutin med detta set, med en rengöring, en närande tonic och en fuktkräm, och ett lysterhöjande serum för den eftertraktade semesterglöden.


Regenererande nattkräm - med 7 organiska örtoljor: Välj detta för en överdådig hudvårdsupplevelse över natten, eftersom denna rika blandning fungerar harmoniskt för att fylla på och vitalisera din hud, vilket gör att du vaknar upp till en strålande, närande hy varje morgon.

Budgetvänliga skönheter:
Almost 1.618 kollektion: Att välja Almost 1.618 produkter från Cosmetigo säkerställer en utvald skönhetsupplevelse, perfekt harmoniserande kvalitet, variation och effektivitet, som förkroppsligar det gyllene snittet av hudvårdstillfredsställelse för en strålande och balanserad självvårdsrutin.


Mandulina-produkter: Mandulina-produkter från Cosmetigo garanterar en utsökt hudvårdsupplevelse, harmoniserar förstklassig kvalitet och naturliga ingredienser, ger en delikat och effektiv skönhetsbehandling som omfattar essensen av överseende och vård.

Lyxval för glamourdrottningar:
Flytande guld, bakuchiol, djup återfuktande och uppstramande ansiktslotion för morot, nattkräm: Skäm bort dig med symbolen för lyx med denna dekadenta blandning noggrant utformad för att ge näring, återfukta och föryngra din hud, vilket säkerställer en överdådig och transformerande nattlig skönhetsritual.

Svartvinbärs- och moringa-antioxidantdagkräm: en lyxig blandning som inte bara ger intensiv återfuktning utan också skyddar din hud med potenta antioxidanter, vilket säkerställer en strålande hy samtidigt som den omfamnar kraften i naturens finaste ingredienser.

Godsaker för honom:
Bio melissa harmoniserande ansiktsmist: en noggrant utarbetad blandning designad för att stärka och balansera huden, som ger en föryngrande fukt och en sofistikerad, harmonisk doft som används som aftershave.

Woodpower naturlig krämdeodorant: Välj den oöverträffade fräschören och maskuliniteten, utnyttja träextraktens naturliga kraft för att ge långvarigt luktskydd och en sammetslen känsla, vilket gör det till det perfekta valet för en tryggt fräsch och distinkt raffinerad skötselupplevelse.

För tatueringsentusiasten:
Easytattoo tatueringskräm: Formulerad för att vara hypoallergen och utvecklad speciellt för tatueringseftervård, tatueringskrämen återfuktar och gynnar omstruktureringen av hudbarriären.


CICA + Ceramide regenerating cream: Välj detta eftersom det är mer än en tatueringssalva. Den är speciell inte bara för sina exceptionella tatueringsbevarande egenskaper utan också för sin lugnande blandning som på djupet ger näring och reparerar huden, vilket ger dig en synligt jämnare och friskare hy. Det senare gör den perfekt även som ansiktskräm.


Kan du fortfarande inte bestämma dig?
Lås upp en värld av skönhetsval med ett Cosmetigo-presentkort, som erbjuder dina nära och kära friheten att utforska och njuta av ett brett utbud av premium hudvårdsprodukter. Perfekt för alla tillfällen, detta presentkort säkerställer att de hittar sin perfekta skönhetsmatch med lyxen och kvaliteten Cosmetigo är känt för.

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.