Vem är jag som skapat CosmetiGo? Varför handla hos oss?

Vem är jag som skapat CosmetiGo? Varför handla hos oss?

Jag heter Zsófia och jag är skaparen av denna webshop.
Jag kommer ursprungligen från Ungern och för ungefär 6 år sedan bestämde jag mig för att ge mig ut på äventyr. När jag landade i Sverige blev jag så imponerad över svensk natur och kultur att jag valde att flytta till den vackra staden Göteborg. Jag är utbildad pedagog och jobbar för närvarande med administration. Jag älskar att lära mig språk, organisera och planera, men  jag har ett ännu större intresse för hudvård.
Zsófia testar en produkt
Eftersom jag kämpat med flera hudproblem under åren, bland annat eksem och torr hud, började jag leta efter de bästa tillgängliga produkterna och jag tror att jag har hittat några i Ungern som har fungerat riktigt bra för mig. Därför, även efter att ha flyttat till Sverige, fortsatte jag att använda dessa ungerska produkter som fungerar så bra för min hud. Produkter som är gjorda av naturliga ingredienser och tillverkade av småföretag som fokuserar på miljövänlig produktion och förpackning.
För mig är dessa faktorer avgörande och min erfarenhet är att det finns en enorm efterfrågan på produkter med dessa värderingar. Så varför inte introducera dig för små ungerska märken som passar denna profil perfekt. Jag tror definitivt att de förtjänar större uppmärksamhet och eftersom jag har provat deras produkter så lovar jag dig att du inte heller kommer att bli besviken.

 

Följ mig, hitta produkter för din hudtyp och gör dig redo för riktigt strålande hud!

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.